Mobilizare în luna Octombrie

Evenimente Septembrie 20, 2017

Mâinile care ajută sunt mai sfinte decât gurile care se roagă !

În luna lui Brumărel ne bucurăm să aducem cinstire Sf. Cuv. Parascheva, acea copila curată care, prin dăruirea inimii ei feciorelnice lui Hristos-Dumnezeu, a primit darul de a fi maică-ocrotitoare a Moldovei. Noi, ca unii care ne ducem lupta cea mântuitoare sub omoforul Sf. Vasile cel Mare, suntem mișcați de osârdia jertfelnică a pelerinilor Cuvioasei Maici. De aceea, având în vedere faptul că, Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva transforma Iasiul, incepand din anii '90, in cel mai mare centru de pelerinaj din tara, căutăm voluntari cu inima cât cerul care să îi cuprindă în a lor dragoste pe cât mai mulți dintre participanții la hramul Sfintei. Cu acest prilej, dorim să oferim ceai și gustări pelerinilor.

Tot in aceasta luna, vom primi la Casa Socială a Parohiei "Sf. Vasile Tătăraşi" un grup de aproximativ 40 de persoane cu dizabilități, cărora, cu ajutorul bunului Dumnezeu si a patronului nostru spiritual "Sf. Vasile cel Mare", dorim a le oferi pe lângă dragostea si respectul nostru şi o masă caldă.

Toți cei care doresc să se alăture acestor demersuri entuziaste, rugăm să ne contacteze la tel. 0744 0267661 sau 0746 649218 - pr. Iulian Negru.

Doamne ajută !

Citește alte articole despre: hramul cuvioasei Parascheva